Heminredning - Buketten, Birsta City

Annons:
Buketten, Birsta City är ett företag eller verksamhet i orten Sundsvall som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Västernorrland. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Buketten, Birsta City erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Buketten, Birsta City säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Buketten, Birsta City

Buketten, Birsta City
Gesällv. 1
857 53 Sundsvall
060 - 56 88 56


Karta och vägbeskrivning till Buketten, Birsta City

Om du vill besöka Buketten, Birsta City kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Sundsvall - Västernorrland

Om det skulle vara så att Buketten, Birsta City inte kan erbjuda all typ av heminredning i Sundsvall som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Buketten, Birsta City samt även i Västernorrland, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Buketten, Birsta City i Sundsvall


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.