Inredningsbutiker i Fagersta

Annons:
I staden Fagersta finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 6 inredningsbutiker i Fagersta som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Fagersta som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Fagersta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Fagersta som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Fagersta (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Fagersta.

Inredningsbutiker i Fagersta

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Fagersta. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Ludvig Petterssons Möbelaffär AB
Virsbov. 2
737 30 FAGERSTA


Pb 6 Sala AB
Kristiansbergsv. 13
737 30 FAGERSTATrollsländans Blomsterprakt
Brinellv


P1 Fagersta AB
Kristiansbergsv. 13
737 30 FAGERSTA


Lövparkens Trädgård
Lövparksv. 4
737 30 FAGERSTA


AB Ludv. Petterssons Möbelaffär
Virsbov. 2
737 30 FAGERSTA


Annons:

Fakta om Fagersta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Antal invånare: 11130, år 2010

Här hittar du mer information om Fagersta.

Heminredning i Fagersta

Att hitta en inredningsbutik i Fagersta som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Fagersta kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Fagersta som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västmanland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.