Inredningsbutiker i Hallstahammar

Annons:
I staden Hallstahammar finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Hallstahammar som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Hallstahammar som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Hallstahammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Hallstahammar som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Hallstahammar (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Hallstahammar.

Inredningsbutiker i Hallstahammar

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Hallstahammar. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Hallsta Möbeloutlet
Nibbleplan 1
734 32 Hallstahammar


Åsby Hem & Trädgård
Åsby 7
734 91 HALLSTAHAMMAR


Sköna Drömmar i Hallstahammar HB
Vegaplan 1
734 30 Hallstahammar


Lillavera
021 - 13 00 66Dahlström Kök & Design AB
Nibbleplan 3
734 32 Hallstahammar


Annons:

Fakta om Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Antal invånare: 10478, år 2010

Här hittar du mer information om Hallstahammar.

Heminredning i Hallstahammar

Att hitta en inredningsbutik i Hallstahammar som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Hallstahammar kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Hallstahammar som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västmanland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.