Inredningsbutiker i Kolbäck

Annons:
I staden Kolbäck finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Kolbäck som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kolbäck som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kolbäck.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kolbäck som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kolbäck (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kolbäck.

Inredningsbutiker i Kolbäck

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kolbäck. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Slottsboden Strömsholm
Stationsg. 6 B
734 50 Kolbäck


Ankis Fyndbod
Hallstav. 4
734 50 Kolbäck


Kvarnfallets Antikhandel HB
Björkbacksv. 12
734 93 KOLBÄCK


Annons:

Fakta om Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Antal invånare: 1951, år 2010

Här hittar du mer information om Kolbäck.

Heminredning i Kolbäck

Att hitta en inredningsbutik i Kolbäck som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kolbäck kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kolbäck som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västmanland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.