Inredningsbutiker i Kolsva

Annons:
I staden Kolsva finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Kolsva som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kolsva som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kolsva.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kolsva som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kolsva (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kolsva.

Inredningsbutiker i Kolsva

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kolsva. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Prästgårdens Café
Heds Prästgård
731 15 KOLSVA


Jessicas Blommor & Ting
Bergslagsv. 101
731 11 KOLSVA


Annons:

Fakta om Kolsva

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Antal invånare: 2453, år 2010

Här hittar du mer information om Kolsva.

Heminredning i Kolsva

Att hitta en inredningsbutik i Kolsva som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kolsva kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kolsva som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västmanland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.