Inredningsbutiker i Sala

Annons:
I staden Sala finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 15 inredningsbutiker i Sala som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Sala som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Sala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Sala som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Sala (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Sala.

Inredningsbutiker i Sala

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Sala. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Färg & Hobbyhörnan AB
Fridhemsg. 35
733 39 Sala


Sala Tavelverkstad
Norrbyg. 23
733 31 Sala


Hårkammaren
Norrbyg. 3
733 30 SALA


Bergtagen Design AB
Ekebyg. 1
733 30 SALAKjell Eriksson
N


Önskebrunnen
Sätrav. 39
733 95 Sala


DollarStore
Fridhemsg. 18
733 39 Sala


Rogerz AB
St. Torget 6
733 30 SALAAguéliram Rolf Pettersson
Aguélig


Salongstruktur HB
Norrbyg. 3
733 30 SALA


Teks Mobile Sverige AB
Rådhusg. 3 A
733 30 SALA


It-Solutions 4 U Sala AB
Parkv. 14
733 93 Sala


Happy Homes Sala
Fridhemsg. 35
733 39 Sala


Svenska Hem Sala
Fridhemsg. 35
733 39 Sala


JYSK
Fridhemsg. 3
733 39 Sala


Annons:

Fakta om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Antal invånare: 12289, år 2010

Här hittar du mer information om Sala.

Heminredning i Sala

Att hitta en inredningsbutik i Sala som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Sala kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Sala som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västmanland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.