Inredningsbutiker i Askim

Annons:
I staden Askim finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 7 inredningsbutiker i Askim som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Askim som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Askim.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Askim som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Askim (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Askim.

Inredningsbutiker i Askim

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Askim. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Cervera Sisjön
Sisjöv. 45
ASKIM


Selba
Banaliden 7 A
436 45 ASKIM


Schyssta Prylar SPKM AB
Stomv. 5
436 40 Askim


Annika Promotion AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIMTrademax Möbler
St. Åvägen 1


Kungsängen Ett AB
Sisjöv. 45
436 33 AskimTragent AB
Bergstigen 10


Annons:

Fakta om Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Antal invånare: 23 375, år 2010

Här hittar du mer information om Askim.

Heminredning i Askim

Att hitta en inredningsbutik i Askim som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Askim kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Askim som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.