Inredningsbutiker i Floda

Annons:
I staden Floda finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Floda som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Floda som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Floda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Floda som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Floda (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Floda.

Inredningsbutiker i Floda

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Floda. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Huset Lilla Nääs AB
Kvikullav. 45
448 91 Floda


Godisbutiken Sött & Gott
Rurik Holms v. 4 C
448 30 FLODA


Stilero AB
Tranbärsv. 52
448 37 FlodaFloda Möbler AB
Högav. 4


Galleri Orient
Ekv. 2 A
448 33 Floda


Annons:

Fakta om Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Antal invånare: 8021, år 2010

Här hittar du mer information om Floda.

Heminredning i Floda

Att hitta en inredningsbutik i Floda som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Floda kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Floda som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.