Inredningsbutiker i Hovås

Annons:
I staden Hovås finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Hovås som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Hovås som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Hovås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Hovås som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Hovås (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Hovås.

Inredningsbutiker i Hovås

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Hovås. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Wieselgren Konsulting AB
Hallekullev. 18
436 55 HOVÅS


Netfashion Göteborg AB

Odd House, Blommor & Inredning AB
Hovås


Lena Larsson Tapetserarfirma
Hovås Ekåsv. 10
436 50 Hovås


Långelid Inredning, E
G. Brottkärrsv. 77
436 58 Hovås


Annons:

Fakta om Hovås

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Antal invånare: 3306, år 2014

Här hittar du mer information om Hovås.

Heminredning i Hovås

Att hitta en inredningsbutik i Hovås som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Hovås kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Hovås som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.