Inredningsbutiker i Kållekärr

Annons:
I staden Kållekärr finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Kållekärr som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kållekärr som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kållekärr.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kållekärr som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kållekärr (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kållekärr.

Inredningsbutiker i Kållekärr

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kållekärr. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Rosett Interiör & Café
Sundsbyv. 1 C
471 94 KÅLLEKÄRR


Annons:

Fakta om Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Antal invånare: 560, år 2010

Här hittar du mer information om Kållekärr.

Heminredning i Kållekärr

Att hitta en inredningsbutik i Kållekärr som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kållekärr kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kållekärr som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.