Inredningsbutiker i Kållered

Annons:
I staden Kållered finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 11 inredningsbutiker i Kållered som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kållered som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kållered.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kållered som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kållered (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kållered.

Inredningsbutiker i Kållered

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kållered. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Bra Sommarmöbler I Göteborg AB
G. Riksv. 151
428 36 Kållered


Annorlunda Möbler Sängar & Inredning I Gbg AB
Bangårdsv. 39 B
428 36 Kållered


Blooms Möbler
Bangårdsv. 37
428 36 Kållered


Vasa Total Säljkonsult AB
Hedbäcksv. 27
428 37 KÅLLERED


Annorlunda Möbler
Bangårdsv. 39
428 36 Kållered


Bäddsoffspecialisten i Kållered AB
Bangårdsv. 39
428 36 Kållered


Skandia-Möbler
Bangårdsv. 39 A
428 36 Kållered


Dreamab Kållered AB
Bangårdsv. 37
428 36 Kållered


IKEA
Ekenleden 2
428 36 Kållered


B. Swärd Möbelaffär AB
Liveredsv. 19
428 33 KÅLLEREDJYSK AB
Ekenleden 8 Shopping Park Kållered K-Gallerian


Annons:

Fakta om Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Antal invånare: 7456, år 2010

Här hittar du mer information om Kållered.

Heminredning i Kållered

Att hitta en inredningsbutik i Kållered som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kållered kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kållered som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.