Inredningsbutiker i Kode

Annons:
I staden Kode finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Kode som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kode som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kode.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kode som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kode (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kode.

Inredningsbutiker i Kode

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kode. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Blommor & Ljuva Ting
Kodev. 13
442 60 KODE


Marie Edlund Svensson
Lahälla 290
442 98 Kode


Annons:

Fakta om Kode

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Antal invånare: 1380, år 2010

Här hittar du mer information om Kode.

Heminredning i Kode

Att hitta en inredningsbutik i Kode som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kode kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kode som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.