Inredningsbutiker i Kungälv

Annons:
I staden Kungälv finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 12 inredningsbutiker i Kungälv som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kungälv som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kungälv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kungälv som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kungälv (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kungälv.

Inredningsbutiker i Kungälv

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kungälv. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Dreamhome Inredning & Design i Kungälv
Bultg. 13 B
442 40 Kungälv


Terapiboden Persson & Co AB
Västra g. 60
442 31 Kungälv


Inspiration
Västra g. 71
442 31 Kungälv


T&C Corner75 AB
Strandg. 75
442 31 KungälvStefans Glasmästeri & Inramni
Trollhättev


Gallerix
Västra g. 67
442 31 Kungälv


Grinden Interiör & Design
Ytterbyv. 7 A
442 30 KUNGÄLV


Grinden Interiör & Design
Ytterbyv.
442 30 KUNGÄLV


Hår & Ting Marie Last AB
Västra g. 72
442 31 Kungälv


Amro Heminredning AB
Västra g. 31
442 31 Kungälv


Dream Sweet Kläder och Inredning Kungälv Hand
Västra g. 59 Klocktornet
442 31 Kungälv


Stora Möbelhuset
Bultg. 36
442 40 Kungälv


Annons:

Fakta om Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Antal invånare: 22768, år 2010

Här hittar du mer information om Kungälv.

Heminredning i Kungälv

Att hitta en inredningsbutik i Kungälv som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kungälv kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kungälv som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.