Inredningsbutiker i Lerum

Annons:
I staden Lerum finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 8 inredningsbutiker i Lerum som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lerum som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lerum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lerum som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lerum (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lerum.

Inredningsbutiker i Lerum

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lerum. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Två Öar - Två Vänner HB
Höjdenv. 78
443 35 LerumInred I Lerum AB
Bagges


Pellmann & Company AB
Carlanders v. 13
443 39 Lerum


Nille
Adelstorpsv.
443 30 LERUM


Inred Werner O Friberg HB
Bagges Torg 1
443 30 LERUM


Ljuva Hem Inredning i Lerum AB
Almekärrsv. 9
443 39 Lerum


Brique Design och Inredning AB
Kullgårdsv. 150
443 35 Lerum


Zeline Accessory AB
Tomtebergsv. 45
443 38 LERUM


Annons:

Fakta om Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Antal invånare: 16855, år 2010

Här hittar du mer information om Lerum.

Heminredning i Lerum

Att hitta en inredningsbutik i Lerum som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lerum kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lerum som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.