Inredningsbutiker i Lindome

Annons:
I staden Lindome finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Lindome som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lindome som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lindome.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lindome som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lindome (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lindome.

Inredningsbutiker i Lindome

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lindome. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Pettersson Båt & Heminredning AB, Torsten
Annestorpsv. 22
437 33 Lindome


Thomas Sjöström
V. Ingsjöv. 70
437 92 LINDOME


Tidlösa hem AB
Alv. 1
437 40 Lindome


Annons:

Fakta om Lindome

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Antal invånare: 11037, år 2010

Här hittar du mer information om Lindome.

Heminredning i Lindome

Att hitta en inredningsbutik i Lindome som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lindome kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lindome som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Västra Götaland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.