Heminredning - Meijers Möbler AB

Annons:
Meijers Möbler AB är ett företag eller verksamhet i orten Mölndal som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Västra Götaland. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Meijers Möbler AB erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Meijers Möbler AB säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Meijers Möbler AB

Meijers Möbler AB
Göteborgsv. 29
431 30 Mölndal
031 - 27 27 10


Karta och vägbeskrivning till Meijers Möbler AB

Om du vill besöka Meijers Möbler AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Mölndal - Västra Götaland

Om det skulle vara så att Meijers Möbler AB inte kan erbjuda all typ av heminredning i Mölndal som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Meijers Möbler AB samt även i Västra Götaland, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Meijers Möbler AB i Mölndal


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.